Předvánoční metalové hody ve Zlíně: Iced Earth, Kataklysm, Ensiferum a Unearth

Vydáno: 01.05.2016 09:50 - Petr Adámek

Ve Zlíně budou mít Vánoce o týden dřív. Přinejmenším tedy pravověrní metaloví fans. 18. prosince sem totiž v rámci MTV's Headbangersball Tour 2016 zavítají Iced Earth, Kataklysm, Ensiferum a Unearth.
Headlinerem jsou bohové tvrdé muziky Iced Earth. Tato americká kapela způsobila v polovině 80. let svým albem Burnt Offerings mezinárodní průlom mezi power a thrash metalem. Jejich poslední album Plagues Of Babylon vyšlo již v roce 2014 a tak se můžete těšit na sbírku skutečně oblíbených a zarytých songů.
Spolu s těmito velikány přijede také velmi úspěšná a oblíbená severská družina Ensiferum. Strhující folk metalová partička nás přijede pobavit svými oblíbenými hity a posledním albem One Man Army.

Dalším veledůležitým účastníkem budou Kataklysm. Loni vydané explozivní album Of Ghosts And Gods posbíralo spoustu mezinárodních úspěchů. Letos bylo tato novinka dokonce nominována na prestižní kanadskou cenu Juno Award.

První kapela, která v tento večer zahraje, bude Unearth. Americká banda do vás napere velice povedený metalcore, kterým vás připraví a naladí na následující koncerty.

Vstupenky budou k dostání od 6. května na webu pořadatele nebo v tradičních předprodejích za zaváděcí cenu 690 Kč platnou do 31. srpna.


Iced Earth plakát


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení