Butcher Babies: V létě chceme udělat album, které ti nakope zadek!

Vydáno: 29.04.2016 17:40 - Petr Adámek

V jednom z posledních rozhovorů odtajnila jedna ze dvou zpěvaček Butcher Babies Carla Harvey plány kapely na léto. Bude se makat na nové desce!
"Na léto si dáme pohov s koncerty a věnujeme všechen čas práci na našem třetím albu, které ti nakope zadek. Taky bychom si rádi pořádně odpočinuli," svěřila Carla v interview pro magazín Loudwire. Její parťačka Heidi Shepherd doplňuje: "Hrozně se těším, až se vrhneme do práce na nové desce a věřím, že bude opravdu dobrá. Mám velkou radost, že máme tu možnost, tím myslím, že máme kolem sebe fanoušky, které naše muzika zajímá. Natáčení desky je ohromná zábava."

Divoženka Heidy zároveň opět otevřela téma žen v rockové a metalové muzice. "Myslím si, že právě teď je ten ideální čas. Vídám stále víc holek za mikrofonem v metalových kapelách a mám pocit, že působí víc sebejistě a uvolněně a že jsou stále lepší. Jako by říkaly: 'Miluju to a jsem v tom fakt dobrá.' A zároveň mi připadá, že společnost tuhle skutečnost konečně začala akceptovat a nemá vůči ženám v téhle branži předsudky.


Butcher Babies - Igniter



 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení