the.switch natáčí megalomanský dokument. Pomozte jim ho zaplatit

Vydáno: 24.04.2016 13:10 - Petr Adámek

the.switch vyrazili natočit nové album do amerického Seattlu a umanuli si, že tu pořídí i dokument mapující první plány, návštěvu Robert Lang Studios až po návrat s hotovou deskou. Chceš se na tom podílet?
the.switch v posledních třech letech připravovali skladby na svou 12. nahrávku. Ve chvíli, kdy došlo na výběr studia a producenta, který posune složený materiál na co nejvyšší úroveň, padala nejprve zaběhlá jména českých top studií a odborníků, kteří mají s tímto žánrem zkušenosti. V určitý moment se ale vše zlomilo a kluci se opět rozhodli překonat sami sebe a i všechny ostatní zaběhlé postupy na scéně a vyrazit do zahraničí.

Z této cesty by měl vznikne dokumentární film, který zachytí víru, vášeň, přesvědčení, ale i poučení a dost možná i prozření. Nejen pro kapelu samotnou, ale možná i pro celou další generaci mladých kapel opomíjející vlastní potenciál s vidinou nedosažitelnosti úrovně amerických produkcí. A nebo zcela naopak - uvědomí si, že jedním z hlavních cílů může být našetření dostatku peněz na to, aby šílený plán skupiny the.switch mohl kdokoliv další zopakovat.

Pětice the.switch je díky své 20 leté historii považována za kultovní crossoverovou kapelu. Původně z Příbramska, dnes již kompletně pražská kapela, posbírala za svoji historii mnoho ocenění od hudebních časopisů, televizních stanic až po soutěže kapel. Sdílela pódium s mnoha světovými hvězdami jako např. KoRn, Disturbed, Skindred či Anthrax.

Přispět kapele na dokument a vybrat pro sebe odměnu můžeš na crowdfundingovém portálu HitHit.

 

Hithit.cz: The.Faith - dokumentární film



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení