Flashback: jaké byly předchozí koncerty Bullet for My Valentine u nás?

Vydáno: 11.04.2016 13:50 - Petr Adámek

Už za necelé tři měsíce rozčísně vzduch na královéhradeckém letišti velšská úderka Bullet for My Valentine. Matt Tuck a spol. se na Rock for People vrátí po pěti letech. Jejich první show se přitom téměř neuskutečnila...
Jen pár dní před festivalem se totiž objevila zpráva, že Bulleti musejí z důvodu hlasové Mattovy indispozice zrušit několik nejbližších koncertů, což tehdy odnesli mimo jiné fans v Bratislavě. RFP se to naštěstí nedotklo, a když se čtveřice první červencovou neděli pět minut před půlnocí objevila na hlavním pódiu, čekal na ni les nadšených rukou. Na atmosféru skladby "Tears Don't Fall" se podívejte na konci článku.

O necelé tři roky později dorazili BFMV do pražské Roxy. Klub tehdy praskal ve švech a kapela nevynechala snad žádnou ze zásadních vypalovaček (zazněly mimo jiné "Tears Don't Fall", "All These Things I Hate (Revolve Around Me)", "Scream Aim Fire", "Your Betrayal" nebo "Bittersweet Memories"), výsledný dojem byl ovšem rozpačitý. Příliš kytarové onanie a celkově mdlý dojem, který nezachránilo ani zařazení coveru "Ace of Spades" od Motörhead.

Dá se předpokládat, že masitého kotle se Bullet for My Valentine dočkají i letos v létě. Vstupenky na festival jsou do konce dubna k dispozici za 1500 Kč, prostřednictvím Fakkera je seženete za 1250 Kč.

Velký článek o Bullet for My Valentine najdete v dubnovém čísle Fakkera.


Bullet for My Valentine - Fakker


Bullet for my Valentine - Tears Don't Fall - Rock for People 2011

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení