RECENZE: Babymetal - Metal Resistance

Vydáno: 10.04.2016 21:40 - Redakce

Přesně na apríla vydal trojlístek japonských děvčátek Babymetal svoji druhou desku. Podívali jsme se jí na zoubek trochu víc zblízka!
Pokud odhodíme předsudky, je to chytré, zajímavé a neodolatelně chytlavé. Především jsou ty skladby parádní nářez, vybuchující energií, celá deska frčí vpřed jako bláznivý šinkansen. To je důvod, proč si tahle hudba získává i pravověrné metalové fanoušky (ať už se za to stydí či ne a přiznají to, anebo ne).

Melodie jsou dostatečně pestré, aby deska nenudila, a občasné elektrické zvuky přidávají do té směsice deathu, popu a punku ještě i industriální prvky. Za kytarová sóla by se nestyděli ani Children of Bodom, riffy mají sílu Amon Amarth, zvuk je ostrý jako čepel katany. Debut "kawai“ metalistek obsadil druhá místa japonského i amerického albového žebříčku, tento druhý počin už v Japonsku stříbro má. Visí ve vzduchu, že i ve světě si povede opravdu hodně dobře.

Velký materiál o Babymetal hledej v dubnovém Fakkerovi, kompletní recenzi nového alba najdeš v tom květnovém. Double penetration free porn can be found here

Babymetal Fakker
          


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení