Pan Brouk Paul McCartney po 12 letech míří do Česka

Vydáno: 29.03.2016 09:55 - Petr Adámek

Paul McCartney v rámci svého turné One On One potvrdil koncert i v České republice. Slavný Beatle se zastaví 16. června v pražské O2 areně.
Stejně jako v případě uvedení každého nového turné Paula McCartneyho i One On One slibuje úžasnou novou scénu a desítky klasických skladeb mapující celou Paulovu kariéru - jako sólového umělce, člena skupiny Wings a samozřejmě i Beatlea.

Živá vystoupení Paula McCartneyho obsahují vše, co očekává jakýkoliv milovník hudby od rockové show, a ještě mnohem víc: téměř tři hodiny obsahující nejúžasnější chvíle z posledních padesáti let hudební historie. Na turné One On One bude představena zcela nová produkce, jako vždy s využitím nejmodernější audio a video techniky, která zajistí nezapomenutelný zážitek z každého místa v koncertní hale. Nebudou chybět velkoplošné projekce, lasery, ohňostroje a samozřejmě ohromující výběr těch nejlepších písní.

Paul se do Prahy vrací po dvanácti letech. Vstupenky budou k dispozici v síti Ticketportal v cenovém rozpětí 1690 - 3990 Kč od 1. dubna.

Paul McCartney - Queenie Eye



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení