Biffy Clyro chystají na letošek novou desku

Vydáno: 18.03.2016 17:40 - Petr Adámek

Trojice Biffy Clyro, jedni z nejúspěšnějších reprezentantů britského rocku posledních let, letos pošlou do světa nástupce úspěšné desky Opposites. Těšíme se!
Biffy Clyro prosluli zejména divokými koncerty i hodnotnými studiovými nahrávkami. Mohou se pyšnit řadou cen i zajímavých nominací (např. různá ocenění hudebních časopisů NME, Q či Kerrang, prestižní Mercury Prize v roce 2010 nebo Brit Awards 2011), ostrovní média je milují. Několikrát hráli také v Česku a jejich vystoupení vždy patřilo k zásadním koncertním zážitkům.

O albové novince Biffy Clyro se mluví už od konce loňského roku, kdy skupina začala plnit sociální sítě nejrůznějšími indiciemi a v rozhovorech otevřeně hovořila o plánech na další měsíce. Na silvestrovském koncertě v Edinburghu pak představila novou píseň "On A Bang", čímž očekávání příznivců výrazně zvýšila. Vše nasvědčuje tomu, že se oficiální oznámení data vydání novinky blíží. Aktuálně skotská trojice nabídla na facebooku krátkou video ukázku, kterou bude brzy následovat další.
 

Biffy Clyro - Wolves Of Winter teaser



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení