Thrashující Maters of Rock. Do Vizovic zamíří Slayer a Megadeth

Vydáno: 26.02.2016 15:30 - Redakce

Čtrnáctý ročník největšího tvrdě rockového festivalu u nás bude mít vskutku hvězdný line-up. V termínu 14. - 17. července dorazí i thrashové legendy Megadeth a Slayer.
Slayer vloni vydali nové album Repentles, které u nás poprvé představí právě v rámci megashow na Masters of Rock. I Megadeth se pochlubí novým materiálem, konkrétně studiovkou Dystopia. V hudebním časopise Spark, který vyjde 1. března, se jejich nové album stalo albem měsíce.

K dalším aktuálním přírůstkům patří Avantasia. Metalová opera pod vedením skladatele a zpěváka Tobiase Sammeta letos vydala nové album Ghostlights.

Mezi další doposud potvrzené účinkující patří: Apocalyptica, Amon Amarth, Tarja, Airbourne, Amaranthe, Testament, The 69 Eyes, Primal Fear, Waltari, Brainstorm, Luca Turilli's Rhapsody nebo Rotting Christ.

Čtyřdenní permanentky (za cenu platnou do konce února nebo do vyprodání limitované edice) jsou k dostání na dobírku přes web festivalu, kde najdete i další informace a také v obvyklých předprodejních sítích. Cena permanentek v sítích je 1350 Kč, přes festivalový web a v provozovnách Pragokoncert je cena 1300 Kč.

Megadeth - Dystopia


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení