Praha a Ostrava zažijí žně klasického rocku

Vydáno: 27.02.2016 17:00 - Redakce

Do Prahy 22. 3. a Ostravy 24. 3. přijedou majitelé nenahraditelných hlasů slavných rockových kapel. Společně na jednom pódiu vystoupí spolu se symfonickým orchestrem Virtuosi di Praga ex frontmani kapel Rainbow, Nazareth a Uriah Heep.
Bývalý člen kapely Nazareth, Dan McCafferty, který i přes své dlouhotrvající zdravotní problémy, kvůli nimž musel skotskou kapelu opustit, stále podporuje ojedinělé projekty i snahu přivést do Čech něco nového. V jeho neopakovatelném podání spolu s třicetičlenným orchestrem zazní písně "Love Hurts", "Dream On", "We are Animals" a fanoušky v Česku velmi oblíbená skladba "Hair of the Dog".
Spojení rockových slaďáků i nezapomenutelných skladeb kapely Uriah Heep a symfonického orchestru, předvede rockový a bluesový zpěvák John Lawton, který během své dlouhotrvající kariéry proslul spoluprací s tak velkými jmény jako Roger Glover, Glenn Hughes či producentem kapely Rolling Stones Jimmy Millerem. V jeho podání zazní hity "Lady in Black", "July Morning", "Sympathy", "Come Back To Me Again" nebo "Rain".

Vstupenky od 890 KČ v předprodeji síti Ticketpro.


Uriah Heep Feat.John Lawton - Stealin' (Live 2003)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení