Corey Taylor vyděsil fanoušky: "Z koncertování se Slipknot začínám být unavený"

Vydáno: 25.02.2016 12:35 - Petr Adámek

Nad budoucností Slipknot se stahují mračna. V jednom z aktuálních rozhovorů se Corey Taylor svěřil, že už začíná být unavený z nekonečného koncertování se Slipknot a není vyloučené, že kapelu opustí.
Corey Taylor poskytl rozhovor britskému Radiu 1. Od moderátora dostal otázku, jestli se už se necítí unavený z nekonečného koloběhu koncertování. "Kdyby ses mě zeptal před rokem, odpověděl bych, že ne. Ale momentálně mám pocit, že to právě začíná. Je mi 44 let, už prostě nejsem mladík. Jakkoliv silná je moje vůle, už mám dost."

Frontman Slipknot dále dodal: "Vzhledem k energii, která Slipknot zmítá, si nejsem jistý, jestli bych to zvládal i v mých padesáti. A nikdy bych nechtěl kapelu brzdit jen proto, že už na to fyzicky nemám. Takže bych nejspíš neopustil muziku jako takovou, ale odešel bych ze Slipknot."

Corey a spol., kteří koncem ledna vystoupili v Praze, mají letos v plánu společné turné s Marilynem Mansonem po Severní Americe. Doufejme, že Corey znovu nabyde ztracenou sílu a v čele Slipknot vydrží co nejdéle.

Mrkni na videorozhovor, které před pražským koncertem pořídili Spark TV.

SPARK TV: SLIPKNOT - rozhovor se zpěvákem Corey Taylorem



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení