Oli z Bring Me The Horizon řádil. Na předávání cen NME zrakvil stůl Coldplay

Vydáno: 22.02.2016 16:30 - Petr Adámek

Oli Sykes se zase jednou utrhnul ze řetězu. Tentokrát to odnesli Coldplay, přesněji řečeno jejich stůl ve VIP zóně během ceremoniálu vyhlašování cen magazínu NME.
Bring Me The Horizon si během slavnostního večera střihli na pódiu aktuální singl "Happy Song". Olimu však byla stage malá, a tak se vydal mezi lidi a došel až do VIP prostoru. Hele, stůj Coldplay, hop na něj. Zatímco překvapení členové Coldplay valili nevěřícně bulvy, Oli vřeštěl do mikrofonu a poskakoval po stole tak divoce, až mu rupnul pod nohama a rozpité flašky popadaly na jednu hromadu.

Dobrá show, Oli. Teď už jen zamakat na tom zpěvu... A mimochodem, ztropíš podobnou bejkárnu i 15. června v Praze na Aerodromu?

Kromě Bring Me The Horizon, kteří si v londýnské Academy Brixton převzali cenu nazvanou Innovation Award, na sebe během galavečera upozornili např. The Maccabees (Best British Band), Wolf Alice (Best Live Band a Best Track), Foals (Best Album) nebo Slaves (Best Music Video). Naprázdno nevyšli ani samotní Coldplay, kteří si odnesli ocenění Godlike Genius Award.


Mrkněte, jak Oli řádil na předávání cen NME Awards

Bring Me The Horizon Trash Coldplay's Table at NME Awards 2016



Na celé vystoupení Bring Me The Horizon mrkni tady

Bring Me The Horizon - Happy Song

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení