Ghost: Papež vypadá jako cool týpek

Vydáno: 21.02.2016 13:15 - Lucie Mařanová

Jakožto kapela se satanistickou vizáží měli Ghost ve Spojených státech velké problémy. Hned první problém nastal s jejich názvem.

Jméno Ghost mělo totiž za oceánem jako obchodní značku zaregistrováno hned několik firem i kapel. Proto na Ghost můžete narazit ve variantě Ghost BC - takto musela kapela vyřešit vydávání CDček a svých dalších produktů za oceánem.

Potíže nastaly už s samotnou výrobou druhé nahrávky "Infestissumam", což vedlo ke zpoždění jejího vydání. Rádia odmítala nasadit skupinu do rotací a katolická církev dokonce bojovala o stažení hamburgeru pojmenovaného po kapele z restaurace Kuma's Corner v Chicagu.

Sami Ghost si z toho však hlavu nedělají a oni sami mají církev na salámu. Fakker se totiž loni v létě ptal jednoho z Bezejmenných Ghoulů, co by Papa Emeritus III. prohlásil, kdyby potkal nynějšího papeže katolické církve. "Myslím si, že by se ho zeptal, jestli mu nepřenechá místo. Nebo něco takového. Slyšel jsem, že je docela liberální… Na papeže. Nic proti němu, vypadá jako cool týpek."



Ghost - He Is



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení