Skrýval se pod maskou u Ghost i Dave Grohl?

Vydáno: 19.02.2016 12:40 - Lucie Mařanová

Totožnost členů kapely Ghost je veřejnosti stále neznámá. Stejěn tak i potvrzení informace, že s nimi pod maskou vystupoval i Dave Grohl.
V čele Ghost stojí Papa Emeritus III. Zbylí členové kapely jsou nazýváni Nameless Ghouls a jsou rozděleni podle základních elementů - ohně, vody, větru, země a aetheru. Znak svého elementu mají na kostýmech. Stejně jako u Papy nikdo nezná jejich pravou identitu, a tak se nedá odhadnout, jestli během 7letého působení kapely proběhly nějaké personální změny.

Při jednom interview se sólový kytarista prořekl, že s nimi jeden čas hrál i Dave Grohl převlečený za kytaristu. Alpha, ohnivý Ghoul a sólový kytarista v jedné osobě, tvoří společně s Omegou, rytmickým kytaristou a Ghoulem aetheru, dvojici členů, která nejčastěji poskytuje interview novinářům. Nicméně absence osobních informací o členech kapely dává velký prostor k všemožným teoriím a dohadům.

Všechny písně jsou kreditovány tajemnému Ghoul Writterovi. Švédská asociace pro práva hudebníků spekulovala o tom, že tímto tajemným skladatelem je Tobias Forge (Subvision, Trpugnant, ex-Crashdïet) a že by dokonce mohl být i Papou. Kapela krátce na to oznámila, že žádné dohady o identitě členů nebude komentovat.


Ghost - Cirice



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení