Tweety a kérky. Hudební svět vzpomíná na Lemmyho Kilmistera

Vydáno: 31.12.2015 09:05 - David Stoklas

Železný a nezlomný Lemmy z Motörhead odešel do rockového nebe. Zanechal za sebou spoustu výtečných a divokých písní. Hudební svět teď vzpomíná na tohoto šílence se zálibou v Jacku Danielsovi.
Na sociálních sítích projevili lítost mnozí ze špičky současné rockové a metalové scény. Například kytarista Slash napsal: "Tenhle člověk mi bude chybět víc, než můžu slovy vyjádřit. Ztělesnil rock'n'roll a všechno, co pojem R'n'R znamená. Byl jsi opravdu dobrý přítel. Odpočívej v pokoji, Lemmy."

Další z metalových bouřliváku Ozzy Osbourne zase řekl: "Právě jsem ztratil svého nejlepšího přítele, Lemmyho. Budeš mi sakra chybět. Byl jsi legenda. Uvidíme se na druhé straně." Doufejme jen, že se Ozzy na druhou stranu v blízké době nechystá.

Frontman Foo Fighters na Lemmyho vzpomněl ve velkém stylu. Nechal si na předloktí vytetovat pikové eso podle jedné z nejslavnější písně od Motörhead "Ace Of Spades".

Motörhead krátce po této smutné události události prohlásili, že jako kapela definitivně končí. Bez Lemmyho to prostě nejde, neboť Lemmy byl Motörhead.


Motorhead - Overkill (live)





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení