Oli Sykes (Bring Me The Horizon): Pokérovanec bez zábran

Vydáno: 19.12.2015 15:30 - Redakce

Dokážete si Olivera Sykese představit bez kérek? Divná představa, co? Před pár lety proběhla internetem zpráva, že jich má rovných padesát čtyři, ale počet se od té doby jistojistě rozrostl. Co o nich víme?
Růže, kterou má vytetovanou na krku, je doslova vizuálním poznávacím znamením Bring Me The Horizon. Růže však podle Oliho slov byla nejbolestivějším tetováním, které vlastní. Krev mu prý při proceduře z krku doslova stříkala. A co teprve jeho maminka, když tu spoušť viděla. Jak ta se rozbrečela!

Do tetování se zpěvák zamiloval natolik, že si dokonce vzal za ženu tatérku Hannah Pixie Snowdon. Ta si svůj vlastní tetovací salon otevřela v létě minulého roku, a to za pomoci svého současného manžela. Tetovací studio se se jmenuje originálně - Black Sabbath.

Pokud jde o konkrétní motivy, ten kluk si na sebe nechá načmárat snad všechno. Dokonce má na prstech vytetovaný název své módní značky. Sám tvrdí, že pro něj Drop Dead Clothing znamená hodně, protože funguje přibližně stejně dlouho jako jeho kapela.

Muzikant tvrdí, že v té změti obrázků není jediný, kterého by litoval nebo který by si pořídil nějak neuváženě. Dokonce je pyšný i na nápis "high five", který má na dlani. Zároveň však připouští, že časem mu možná bude vadit mužské přirození, jehož podobiznu má na noze. To má samozřejmě taky svůj příběh. Oli má prý nutkání, kdy jej nějaká vyšší síla nutí všude kreslit právě mužská přirození. S jednou tatérkou přišla na tuhle úchylku řeč a tetování bylo na světě. Oli se dokonce sám realizoval jako tatér. Nicméně přiznává, že mu to moc nejde a tak teď má prý plno kamarádů s nepovedenými obrázky na různých částech těla. Ale je to férový chlap – nějaké zmetkové obrázky vytvořil i sám na sobě.



Kompletní text BMTH najdeš v prosincovém Fakkerovi.


Bring Me The Horizon (Fakker)




Bring Me The Horizon - Happy Song



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení