Pretty Fly! Na Rock for People dorazí The Offspring

Vydáno: 17.12.2015 09:00 - David Stoklas

Jednadvacátý ročník Rock for People má zaděláno na libový line-up. Další jméno voní punk rockem - navštíví nás američtí divoši The Offspring.
Není to poprvé, kdy jeden z největších českých festivalů nabídne punkrockové průkopníky. Jméno The Offspring se na plakátech vyjímalo už v roce 2008. Navíc to bylo po boku britských electro-hardcorových bláznů Enter Shikari, kteří letos přijedou také. Náhoda?

The Offspring debutovali eponymním albem už v roce 1989. Brutálně slavnými je ale udělala až placka Smash z roku 1994. Té se celosvětově prodalo přes šest miliónů kusů. Na kontě mají už devět studiovek. S tou poslední přišli před třemi lety. Zlí jazykové sice tvrdí, že to jsou už staří dědci bez energie, ale kdo by nechtěl slyšet naživo jednu z hlavních součástí soundtracku devadesátek.

Dexter Holland a spol. navíc chystají na příští rok kromě návštěvy Česka i novou placku. Tou se dostanou na krásný kulatý počet deseti. Letos na jaře na ni začali lákat peckou "Coming For You".

Festival Rock for People se bude konat od 3. do 5. července 2016. Do konce tohoto roku vyjde základní vstupenka za 1100 Kč. Kromě The Offspring se můžeme těšit na již zmíněné Enter Shikari nebo Bullet For My Valentine.


The Offspring - Coming For You

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení