Rockové žně pokračují. Svůj hardrockový cirkus přivezou AC/DC

Vydáno: 15.12.2015 09:30 - Petr Adámek

Patnáct let od monstrózní show na pražském Strahově si AC/DC dají repete pod širým nebem. Celá paráda propukne 22. května 2016 na letišti v Letňanech.
Už pětatřicet let patří australská pětice AC/DC k největším jistotám světového rock 'n' rollu. Zlí jazykové tvrdí, že celá jejich hvězdná kariéra je postavena všeho všudy na třech akordech. Potom je tedy obdivuhodné, co všechno s touhle trojicí akordů dokázali. Ke dnešku má kapela na svém kontě přes 200 milionů prodaných alb. Z nich nejúspěšnější je deska Back In Black z roku 1980, první album se stávajícím zpěvákem Brianem Jonsonem, které se prodalo devětašedesát milionů.

K diskografi i AC/DC přibylo v roce 2008 album Black Ice, které kapela představila i ve vyprodané O2 areně a loni pak nový zápis v podobě desky Rock On Burst. Nahrávalo se tu klasickými postupy bez zbytečných studiových příkras, což přesně odpovídá syrovosti soundu skupiny.

Turné na podporu tohoto titulu dorazí i do České republiky, kde se tentokrát kapela představí v rámci koncertu pod širým nebem. Vstupenky budou k dispozici od 16. prosince v ceně 1690 - 2490 Kč

AC/DC - Thunderstruck




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení