Brutal Assault oznamuje další jména. Dorazí i Parkway Drive

Vydáno: 20.12.2015 10:00 - Petr Adámek

Předvánoční nadílku nově potvrzených kapel pro BA 2016 otevírají australští metalcoristé Parkway Drive. Pětice během posledních let dorostla do pozice stadiónové kapely a v Josefově bude plnit roli jednoho z headlinerů celého festivalu.
Metalcorová sebranka vypálila koncem září do světa novinku Ire, na níž koketuje i s heavymetalem. Recenzi aktuální desky a další materiál o Parkway Drive najdete v listopadovém Fakkeru.

Dalšími ohlášenými kapelami jsou pak newyorští mistři obskurního deathmetalového kovotepectví Immolation a reformovaný death metal kult Angelcorpse! Melodic/groove metal bude reprezentovat další festivalově atraktivní kapela Devildriver, švédskou deathmetalovou scénu pak Tribulation, zatímco holandskou brutálně-technickou odnož Disavowed. V line-upu se objeví i progresivně ladění thrasheři Vektor, kteří jistě potěší všechny fanoušky Voivod, a také HC/punk crossover thrasheři Iron Reagan. Pro seznam všech zatím potvrzených kapel pokračujte na stránky festivalu.

Brutal Assault se uskuteční v termínu 10. - 13. srpna 2016 opět v lokalitě vojenské pevnosti Josefov u Jaroměře. Kromě výše uvedených se můžete těšit na víc než 80 dalších kapel z celého světa.

Technická informace ohledně předvánočních objednávek z e-shopu: Pokud chcete mít jistotu doručení zásilky do vánočních svátků, objednávejte maximálně do 21.12. Po tomto termínu již pořadatelé nejsou schopni zaručit včasné doručení.


Parkway Drive - Vice Grip


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení