IAMX míří do Roxy i s novým albem Metanoia

Vydáno: 26.11.2015 09:30 - Petr Adámek

Otevřenou osobní zpovědí, veřejnou terapií i svědectvím o složitém boji s vlastními démony je šesté studiové album Chrise Cornera aka IAMX, které 27. listopadu osobně představí na koncertě v pražském klubu Roxy.
Metanoia, jak se zbrusu nové album britského excentrického multiinstrumentalisty, vizuálního umělce, zpěváka a performera jmenuje, je od 2. října k dispozici v digitální podobě a od 13. listopadu vyjde i na CD a LP.
"IAMX je v podstatě moje veřejná terapie," říká o svém projektu Chris Corner, bývalý frontman legendárních Sneaker Pimps. "Je to pro mne způsob, jakým jsem schopen propojit se se světem, vylít si srdce a zároveň u toho tančit. Je to také možnost pohrát si s tím, kdo jsem a prozkoumat některé části mé osobnosti, které nedokážu projevit v každodenním životě." A Metanoia, album, které následuje po dvou a půl leté tvůrčí pauze, to potvrzuje. Zároveň ale posunuje Cornerovu uměleckou i osobní cestu novým směrem. Najdeme na něm dosud nejosobnější a nejexpresivnější hudbu, která je výsledkem složitého a nesnadného období autorova (nakonec vítězného) boje s četnými osobními démony.

Vstupenky na koncert v ceně 690 Kč jsou stále k mání v sítích GoOut.cz a Ticketpro.

IAMX - Happiness

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení