Koncert léta 2016: do Prahy se vrátí Iron Maiden

Vydáno: 11.11.2015 11:40 - Petr Adámek

Potřetí ve třech letech se v Česku ukáže heavymetalová hvězda všech hvězd. Iron Maiden přivezou 5. července 2016 do Prahy svoji aktuální desku The Book of Souls.
Nové album The Book of Souls se v české republice a dalších víc než 40 zemích umístilo na prvním místě prodejních žebříčků, avšak na koncertě v Eden Areně (fotbalový stadion pražské Slavie) samozřejmě zazní i zásadní hity napříč karierou kapely.

"Samozřejmě že jsme se dosud nerozhodli pro přesný seznam skladeb, které budeme hrát, a nebudeme ho znát, dokud nezačneme zkoušet, ale opravdu se moc těšíme, až představíme naše nové skladby naživo, zejména proto, že nahrávání také probíhalo z velké části naživo. Nicméně je to již delší doba, kdy jsme se s vámi všemi viděli naposledy, proto jsem si jistý, že nebude ani chybět mnoho starších, u fanoušků oblíbených skladeb. Myslím si, že fanoušci budou mít z toho, co zamýšlíme, velkou radost. Jsme také v půlce vymýšlení nové show a buďte si jisti, že se snažíme, abychom vám všem předvedli něco velkolepého, něco od srdce! Určitě si to za svou trpělivost zasloužíte," dodává Bruce Dickinson.

Předkapelou na turné budou The Raven Age. Ceny vstupenek se budou pohybovat v rozpětí 1250 - 1990 Kč. K dispozici budou od 16. listopadu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení