VIDEO: Když Cocotte Minute zpívaj, tak bude zle

Vydáno: 21.10.2015 10:00 - David Stoklas

Nová deska Rituál, kmen a srdce a kmen, která se nahrávala na jeden pokus, už je venku, úspěšně pokřtěna a těší se všeobecné chvále. Pojďme si dát klip k úderné šleze s názvem Nazdar!
Snímek se natáčel v působivém prostředí starého cukrovaru. Tento koncentrovaný industriál je se Zellerovým mocným křikem parádní kombinace. Prostě Nazdar!

Cocotte Minute momentálně brázdí s novou deskou Českou republiku. Vyražte! Reportáž z pražského křtu a recenzi alba najdete v listopadovém Fakkeru.


Cocotte Minute TOUR 2015




Cocotte Minute - Nazdar!


1XBET Free Promo Code 130%. The promo code when registering in the 1xBet BC is designed to attract new customers. A set of letters and numbers is entered when creating an account, which raises the amount of the first deposit to$ 130 . The editorial board reminds that in order to receive the bonus, you will need to go through the wagering procedure. The bookmaker asks you to put down the amount in express trains. The coefficient of each individual bet is at least 1.4. After passing the wagering, the selected amount of money will transfer from the bonus to the main account.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení