Twenty One Pilots si poprvé otestují české publikum

Vydáno: 07.10.2015 14:00 - Petr Adámek

Americké duo Twenty One Pilots vystoupí 5. února v pražském Lucerna Music Baru. Shoj, která je součástí koncertní série Excelent Jukebox, bude jejich vůbec první zastávkou u nás.
Americká dvojice z Ohia se dala dohromady v roce 2009. Předtím než Tyler Joseph a Josh Dun podepsali smlouvu s nahrávací společností, si sami vydali dvě alba (Twenty One Pilots a Regional At Best). Pod vydavatelstvím vyšla třetí deska Vessel a kapele se otevřely dveře ke koncertování po celém světě se zastávkami na festivalech jako Lollapalooza, Summersonic nebo Bonnaroo. Na amerických pódiích předskakovali kapelám Fall Out Boy, Neon Trees nebo Walk The Moon.
Nejnovější album s názvem Blurryface vyšlo letos v květnu. Okamžitě vystoupalo na vrchol americké hitparády a probojovalo se i mezi evropské žebříčky. Blurryface je exkurzí mezi žánry, míchá hip hop, pop, rock, reggae s řadou dalších stylů. "Nikdy jsem nechtěl vytvářet něco, kde lidi můžou předpovědět, co bude dál," říká Tyler. Oba zároveň slibují, že celé album bude silným zážitkem také naživo.

Vstupenky jsou k dispozici od 550 Kč.

Twenty One Pilots - Tear In My Heart



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení