God Is An Astronaut u nás představí nové album

Vydáno: 29.08.2015 10:25 - Petr Adámek

Postrockový kvartet God Is An Astronaut se vrací do Česka a na Slovensko. 21. října vystoupí v bratislavském Randalu, o den později v pražském Futuru. Jedno z nejvýraznějších jmen světové post-rock/shoegaze scény s sebou přiveze písně z čerstvé desky Helios Erebus.
Svůj nezaměnitelný styl dopovaný rafinovanou elektronikou a melancholickými klávesovými plochami pilují bratři Torstenovi a spol. již od ledna 2002. Ještě ten samý rok stihli vydat debut The End of the Beginning, který způsobil zázrak: v brutální žánrové konkurenci si mladá irská krev dokázala vydobýt silné postavení a získat bezpočet oddaných fanoušků.
Doposud poslední album Helios Erebus z letošního června balancuje mezi živelnými kytarami a klidnými ambientními plochami.

God Is An Astronaut jsou vyhlášení především jako koncertní kapela. Během živých vystoupení hraje podstatnou roli také vizuální složka. Kapela proslula světelnou show a originálními videoprojekcemi ke každé písni ze setlistu.

Vstupenky na koncert God Is An Astronaut jsou k dispozici ve všech běžných předprodejních sítích, více informací je k nalezení na webu pořadatelské agentury.

God Is an Astronaut - Spiral Code


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení